به دلیل کمبود وقت، ترافیک زیاد، تنوع طلبی بیشتر و ….. امروزه بسیاری از مردم خریدهای خود را از طریق سایت ­ها و سایر رسانه­ های دیجیتالی انجام می­ دهند. از این رو، فضاهای آنلاین بیش از پیش برای بازاریابی پوشاک برندها اهمیت پیدا کرده است.

دیده شدن میان تمام برندهایی که سعی می کنند از طریق دیحیتال مارکتینگ به مشتری دست یابند کار دشواریست. از این رو به راهکارهای جذاب و کاربردی برای دیده شدن نیاز دارید. ایده ­های بازاریابی پوشاک دیجیتال متفاوتی برای برندهای لباس وجود دارد. اما شما باید بهترین را برای کسب و کار خود پیدا کنید.در این بلاگ 7 مورد از بهترین روش­ های بازاریابی پوشاک دیجیتال را برای شما گرد هم آوردیم:

Read more

چگونه می‌توانید به فروش پوشاک تولید شده ی برندتان برسید؟ صنعت پوشاک یکی از پویاترین و پر رونق‌ترین صنایع در جهان است. این مجموعه طیف گسترده‌ای از فعالیت‌ها را شامل می‌شود. اما اسکلت و پایه اصلی تمام این فعالیت‌ها، نقطه‌ی فروش است. با ما همراه باشید تا کمی از تجربیاتمان را درباره فروش پوشاک با شما به اشتراک بگذاریم.

Read more

بازاریابی پوشاک دقیقا نقطه‌ای است که بعد هنری مد با بعد تجاری تلفیق می‌شوند.

داشتن طراحی‌های زیبا و هنرمندانه و همین طور استقاده از بهترین مواد اولیه به تنهایی شما را به درآمد در این صنعت نمی‌رساند. اکنون وقت آن است که با روش‌های بازاریابی پوشاک آشنا شوید تا محصولتان را به دیگران نیز نشان دهید.

فکر کنید باغی بزرگ دارید که زیباترین گل‌ها در آن رشد می‌کنند. اوایل خود از آن لذت می‌برید اما بعدها به دنبال این هستید که چگونه می‌توان این گل‌ها را به نمایش درآورد تا دیگران هم آن را تحسین کنند. اینجاست که به روش‌هایی برای معرفی خودتان به دیگران نیاز دارید. که این روش‌ها را همان بازاریابی می‌نامیم.

Read more

از بخش بندی بازار چه می دانید؟

بخش بندی بازار تکنیکی است که از آن می‌توان برای تقسیم مشتریان خود به زیرگروه‌هایی براساس ویژگی‌های مشترک مانند سن، درآمد، سرگرمی‌ها و مکان استفاده کرد. هدف از تقسیم‌بندی، تنظیم و یکسان‌سازی تلاش‌های بازاریابی با مشخصات مشتری ایده‌آل شما (ICP) است، همان مشتریانی که احتمالاً محصول یا خدمات شما را خریداری می‌کنند.

Read more

اگر صاحب کسب و کار هستید و مایلید آن را به بقیه معرفی کنید، باید زمان مناسبی را برای طراحی هویت بصری کسب و کارتان در نظر بگیرید. در این مقاله سعی شده تا با مروری بر پاسخ سوالاتی مثل هویت بصری چیست؟ هویت بصری برند چه اهمیتی دارد؟ هویت بصری برند شامل چه عناصری است؟ و مراحل تعیین هویت بصری برند چیست؟، به درک بهتری از هویت بصری برند برسیم تا بتوانیم عملکرد قابل‌ قبولی در تعیین هویت بصری برند خود داشته باشیم.

هویت بصری برند، مجموعه‌ای ازعناصر چندحسی است که سازمان از آن برای انتقال بیانیه‌ای بصری درباره برند به مشتریان استفاده می‌کنند. این عناصر چندحسی شامل نام شرکت، لوگو، شعار، طراحی ساختمان‌ها، دکور، لباس‌های فرم، رنگ‌های سازمانی، اوراق اداری و حتی در برخی از موارد ظاهر فیزیکی کارمندانی است که با مشتری روبه‌رو هستند؛ برای درک این مفهوم، ابتدا باید بدانیم دقیقاً چه چیزی است که یک هویت شرکتی قوی را تشکیل می‌دهد.

Read more

آیا تا به حال برایتان پیش آمده که یک محصول ثابت را، از یک برند خاص تهیه کنید، صرفا به دلیل اینکه آن برند حس بهتری به شما می‌دهد؟ این دقیقا تاثیر طراحی هویت برند است.

اگر طراحی دقیق و درست شکل بگیرد و در تمامی بخش‌ها با هارمونی اجرا شود، در مخاطب هدف خود حس ایجاد می‌کند. ایجاد حس بهترین روش برای وفاردار ساختن مخاطبین است.

به عنوان مثال چند مورد از معروف‌ترین برندهای دنیا که محصول مشابهی دارند و معمولا با هم مقایسه می‌شوند را در نظر بگیرید. مثل کوکاکولا و پپسی، بنز و بی ام و، مک دونالد و برگر کینگ. آیا نسبت به هر کدام از این جفت برندها حس مشابهی دارید؟ به احتمال زیاد شما هم مانند من، یکی را به دیگری ترجیح می‌دهید.

Read more

برندبوک

برندبوک مجموعه‌ای از تمام اجزای یک برند است. یکی از قدیمی‌ترین و صمیمی‌ترین دوستانتان را در نظر بگیرید. احتمالا می‌توانید تصور کنید که در هر شرایطی، چه عکس‌العملی نشان خواهد داد. چه سبک لباس‌هایی می‌پوشد، چگونه صحبت می‌کند. به چه رنگی علاقه دارد، غذا مورد علاقه او چیست و در هنگام خوشی یا سختی چگونه کنارتان خواهد بود.

داشتن چنین دوستی، معمولا آرامش‌بخش است. شناخت باعث ایجاد صمیمیت می‌شود.

حالا تصور کنید دوست دیگری دارید. هر بار که با او مواجه می‌شوید سبک متفاوتی لباس پوشیده، جملات کاملا متفاوتی به کار می‌برد. به چیزهایی که دیروز علاقه داشت دیگر علاقه‌ای نشان نمی‌دهد و هدیه‌ای که برایش انتخاب کردید را نامناسب می‌داند.

فکر نمی‌کنم با چنین دوستی بتوانید رابطه صمیمانه‌ای برقرار کنید. رفتار او اصلا قابل پیش‌بینی نیست. احساس آرامش و صمیمیت به وجود نمی‌آید.

تفاوت یک برند که با استراتژی مشخص که با استفاده از برندبوک ساخته شده و برندی که برندبوک ندارد هم چنین چیزی است.

Read more

ایونت‌های پوشاک به نقل از سایت Entrepreneur.com نمایشگاه‌هایی هستند جهت ارائه و نمایش محصولات و خدمات کمپانی‌ها در این صنعت. به علاوه جالب است بدانید ورود عموم به ایونت‌های پوشاک آزاد نبوده. و تنها نمایندگان شرکت‌ها و مطبوعات اجازه‌ی حضور در چنین مراسمی را دارند.

شاید بتوان گفت اصلی‌ترین هدف از برگزاری ایونت‌های پوشاک رویارویی و تعامل طراحان و صاحبان برند با یکدیگر باشد. در طی این دیدار گروهی از طراحان و صاحبان برند اقدام به رونمایی از مجموعه و  .ایده‌‌های خود به مشتریان و خرده فروشان بالقوه می‌کنند

در این مطلب قصد داریم تعدادی از مطرح‌ترین ایونت‌های پوشاک را معرفی و بررسی کنیم.

Read more

کارخانه پوشاک از بخشهایی متفاوت با وظایف و عملکردهای تخصصی تشکیل شده است. این در حالی‌ست که مسئولیت مشترک در بین تمامی بخش‌ها کمک به پیشبرد هرچه بهتر تولید است. کارخانه‌ پوشاک و به طور کلی صنعت پوشاک درواقع مرحله نهایی تولیدات نساجی است که در آن پارچه به ابعاد واشکال متفاوت بریده می شود تا محصول مورد نظر تولید شود.

Read more

نمونه دوزی یکی از مراحل انجام شده در پروسه‌ی پیش‌تولید است که پس از الگوسازی انجام می شود.

پس از طراحی انجام شده و تایید کارفرما، طرح مورد نظر به مرحله نمونه‌دوزی می‌رسد.

نمونه پیش تولید قبل از تولید عمده در کارخانه‌های پوشاک ساخته می‌شود. این نمونه با پارچه اصلیِ تولید، تزئینات و لوازم جانبیِ دوخته می‌شود.

Read more